söndag 17 februari 2013

Summering från Almeria


Tjenare! 

nu har jag kört sista dagen här på Alemria banan och för att vara absolut första gången jag testade min nya hoj och första gången jag någonsin kört på banan så måste jag säga att det har gått fruktansvärt bra för mig.
lite kort och gått om dom fyra dagarna som jag vart här och kört så började jag med att lära mig köra hojjen och se hur den fungerade för mig, kom väldigt snabbt in i den och märkte direkt att den vart mycket bättre och kraftigare än min Honda som jag körde på förra året.

Dag två började jag lite med att få fjädringen bättre anpassad för mig och min körning vilket gick ganska lätt! fick lite hjälp utav Jan Greven som kände lite på min WP framgaffel, skruvade lite på den och fick genast bort alla vibrationen och stuts som jag märkte av, försökte oss på lite med bakfjädringen och så men den vart helt slut och det hände absolut ingenting när man skruvade på varken kompressionen eller retur men skit samma tänkte jag och körde som den var och det verkade fungera bra endå för mig tycker jag, vi testade att höja hojjen några milimeter och fick genast cykeln att gå exakt som jag ville.
nu när jag vart nöjd med hojens inställningar så började jag bara med att jaga tider och varv för att få så mycket körning på hojen som möjligt, 267 varv lyckades jag få in på den 4,2 km långa banan!
sista dagen pangade vi på med mycket nya däck för att kunna pressa och få fram den där extra tiden som jag ville ha! och inte nog med det jag vart till och med bara 0,5 sekunder efter den Hollänska mästaren inom SST på Almeria banan vilket förvånar mig extrem mycket!
riktigt rolig resa har det varit och med de vill jag även tacka Mats backman och hans crew för en toppen resa som vart med och kört och hjälp till till 100% alla dagar.


#94

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar