tisdag 7 januari 2014

En helg full utav körning och rackartyg!


Sent igår kom ja hem ifrån en sjukt rolig och fullspäckad helg med körning och andra rackartyg. Vi åkte ner till en kompis sommarställe nere i Småland (Vetlanda) för att köra mycket motorcykel bada lite bubbel och ha lite roligt! fredag kväll var vi nere och bastade och badade nästan hela kvällen körde mycket pingis och biljard o bara levde rövare hela kvällen!.
Lördag morgon körde vi cross runt om i skogarna och på åkrarna perfekt för att testa lite efter min skada och de visade sig att de funkade riktigt bra! lite svårt att starta hojen då ja fortfarande är klen i mitt ben men själva körningen var inga problem med och allt flöt på riktigt fint! avslutade körningen med lite ful enduro tillsammans med Fredrik Hugosson och Theo Borglund. senare på kvällen så blev det samma visa som kvällen innan badade kollade på hockeyn samt spelade mycket pingis tillsammans med lite öl,
planen var att gå ut på stan vilket vi gjorde tråkigt att de stängde såpass tidigt men vi kom hem och fortsatte lite inpå natten, söndagen tänkte vi köra lite cross igen innan vi skulle hemåt men fick köra bil hela förmiddagen för att Andys bil hade gått sönder och ja var den enda som kunde köra o var nykter på morgonen, städade lite och tog vår packning och åkte! idag var det mindre roligt att tvätta och göra rent allt som vi skitat ner! kanske körde sammanlagt 1,5 timme på crossen och har tvättat och gjort rent den i 3 timmar nu och är långt ifrån färdigt! men det är de värt längtar redan tills jag får sätta mig på den igen och puttra runt lite!

här kommer ett par bilder ifrån dagens tvätt och helgens körning!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar