söndag 15 december 2013

Dags att sadla upp igen och prova lite inomhuskörning!


Tja! toppen dag idag för att åka lite hoj inomhus!
åker upp till Nisse i Trollhättan för att köra lite CRF 50 och gokart, perfekt nu när de är så blött och äckligt väder ute! 

Benet är inte så bra ännu men börjar se framsteg vilket är roligt! kan gå normalt utan att halta och det börjar göra mindre och mindre ont för varje vecka som går nu känner bara att det fattas väldigt mycket styrka i benet för att det skall fungera som vanligt igen!
blir att ta med sig min hjälm och skinnställ för att prova lite och känna hur det funkar att köra. vet vet kanske inte funkar alls ? eller så går de ganska bra! några rekord varv blir det inte vill jag lova.
Alla som är hoj intresserade och vill prova på att köra finns det självklart möjlighet!
Bara till att fråga mig eller direktören om det är några speciella frågor,

* Priser, Utrustning, Tider , osv

http://www.gokartcenter.nu/
hemsida på Facebook.


https://www.facebook.com/pages/Performance-Gokartcenter/192079370807043?fref=ts
Min Yamaha 125a håller vi även på att pynta upp lite, går sakta men det blir bra vill ja lova! motor och fjädring är renoverat och klart. En massa putsning och finslipning kvar innan vi börjar montera ihop den igen. Kommer bli riktigt fett när den blir klar tror ja, håller koll efter Öhlins fjädring och ett par nya hjul till den innan den är komplett. 

Hondan är ännu inte ihop efter min skada, delarna är på väg, var styrkronan och bakramen som gick sönder på den tyvärr och tog lite tid att få tag på nya delar men det löste sig fint i slutändan.

Vi får se efter kvällens körning hur de känns i kroppen, men hoppas på att det känns bra och inte allt för ont så jag kan sikta mot 450n på isen istället för att gå hemma och tänka på att det inte blir någonting alls...

Renoverings bilder på Yamahan kommer under morgondagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar