söndag 2 juni 2013

Race rapport söndag!

Dagens start på kvalet var grymt bra! Körde 1,06:8 på 3e varvet vilket var en stadig första plats! Lukas Bäckström tog mig tyvärr på sista varvet och jag blev 2a startande, men det gjorde absolut ingenting racet började med en ganska bra start som var 2a in i första böj och tätt efter Lukas, lyckades Bromsa om honom efter rakan och höll ledning 2-3 varv, innan han tog mig igen hängde då på tätt för att ta han ännu en gång efter rakan men kom endast till banan mitt innan jag gjorde en Highsider, jobbigt nog nollade vi ett race till och kunde inte göra något mer än sätta ihop hojen till nästa race som blev ett Wet race! Grymt kul tänkte jag men som gårdagen så fick jag starta sist vilket är en stor nackdel! Hade endast 3 varv på mig att köra upp vilket skulle bli svårt men gjorde en sån kanon start så jag var redan 3a in i första kurvan och tätt efter Lukas som hade ledning ut på rakan lyckades jag märka att jag kunde ta honom in på sista varvet då jag gjorde en ganska sen inbromsning efter rakan ner i trösen hade ledning ända in i mål och vi fick äntligen våran första vinst!
Stort tack till alla er som hejade på mig och såg min uppkörning! Vi är grymt nöja även vurporna så löste allt sig tillslut,

Nästa tävling är Falkenberg vilket är en riktigt rolig bana! Har ni tid och lust kom gärna ner och heja på mig det kommer behövas!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar